Plissé

Plissé

Plissé gordijnen leveren wij in talloze kleuren van transparant tot volledig verduisterend. De plissé gordijnen kenmerken zich doordat deze in veee ingewikkelde toepassingen leverbaar zijn, denkt u hierbij aan o.a. trapeze of ronde ramen.

Persoonlijk advies bij De Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van Plissé gordijnen

  • In bijna alle vormen
  • Sfeervol
  • Kleine pakket hoogte
  • Makkelijke bediening

Denkt u ook aan

  • Duette stoffen
  • Top-down uitvoering
  • Soft race bediening
  • Day en Night uitvoering

Plissé gordijnen zijn compact in opgetrokken toestand en nemen daardoor erg weinig ruimte in beslag. Ze zijn leverbaar in transparant, halftransparant, verduisterend materiaal en diverse dessins.
Ook kunt u denken aan de duette plissé waarbij de touwtjes door de plissé niet zichtbaar zijn.
U kunt deze producten ook van onder naar boven bedienen zodat u geen inkijk maar wel licht inval krijgt.

Plissés kunnen geleverd worden in erg veel uitvoeringen: met de hand of met trekkoord regelend, of in een combi uitvoering waarbij overdag bijvoorbeeld een doorzichtige plissé zijn werk doet terwijl ‘s avonds dichte plissé het overneemt. Plissés zijn ook leverbaar met metalen achterkanten die zonnestralen weerkaatsen.

Plissés zijn ook leverbaar in warmte werend en vlamvertragende stoffen.
De plissébak en onderlijst zijn in diverse kleuren leverbaar zodat u perfect kunt afstemmen met uw stof keuze.

De Plissé is uitermate geschikt voor in een serre of lichtkoepel door het toepassen van spankoorden!

Wij zijn lid van