Horren

De Spiegel Zonwering levert persoonlijk maatwerk, gekenmerkt door betrokkenheid, kwaliteit en zorgvuldigheid. Dat geldt voor alle diensten die we bieden.

Vaste horren

Een stevig hor vervaardigd van geprofileerd geanodiseerd aluminium is de vaste hor. Voorzien van grijs gaas vormt dit hor een goede afdichting voor uw doorgang.

Lees meer

Rolhorren

Rolhorren van Spiegellux, luxaflex of Unilux zijn uitermate geschikt om op een snelle manier de insecten te weren. In een handomdraai zijn deze rolhorren te bedienen en kunnen zelfs met een vaste gaas opsluiting in de geleiders geleverd worden, waardoor deze met veel wind gebruikt kunnen worden.

Lees meer

Rolhordeuren

Rolhordeuren van Spiegellux, Luxaflex of Unilux zijn ideaal voor plaatsing bij deuren of puien. Het gaas sluit zich op in de geleiders en de deur sluiting bestaat uit een magneet of automatische vergrendeling.

Lees meer

Plissé deuren

Deze plisséhordeuren zijn de laatste jaren aan een geweldige opmars bezig. De plissé deur leveren wij van Spiegellux, Luxaflex of Unilux en is voorzien van zwart gaas voor goede doorkijk, en wordt geleverd zonder spanning voor het gaas waardoor bedienen zeer gemakkelijk gaat.

Lees meer

Wij zijn lid van