Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen worden vaak toegepast voor ramen. Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als u het scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. In tegenstelling tot een knikarmscherm hangt het uitvalscherm deels voor het raam. Toch houdt u volledig zicht naar buiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op 030 23 19 534

Uitvalscherm op maat en persoonlijk advies

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij De Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product dat past bij uw wensen. Heeft u een vraag? Stel hem gerust telefonisch of per mail. U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs adviseren u graag over uw ideale zonwering.

De voordelen van uitvalschermen

  • Diverse bedieningsvormen
  • Hoge functionaliteit
  • Verfraaiing uw woning of bedrijfspand
  • Verschillende modellen

We adviseren u graag over

  • Zon -en windmeter
  • Gesloten cassette
  • Alleen doek vervangen
  • Schulprand

Zonwering buiten? Uitvalscherm!

Onze uitvalschermen bieden de perfecte oplossing voor plekken waar mensen niet onder of langs hoeven te lopen. We garanderen de hoogste kwaliteit dankzij onze nieuwste collectie zonweringsdoeken. Kies uit vaste uitvalarmen, windvaste uitvalarmen of stormvaste uitvalarmen.

Ook kunnen wij voor grote uitvallen (denk aan een terras) stalen uitvalschermen met schaararmen produceren. Voor bijna iedere situatie hebben we een uitvalscherm! Zo leveren we bijvoorbeeld ook een tussenrol uitvalscherm, zodat ramen en deuren naar buiten gewoon opengaan onder het scherm en valarmschermen die toegepast worden voor hoge ramen. Bovendien verkopen we ook alle losse onderdelen voor de uitvalschermen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Openingstijden showroom De Spiegel Zonwering Utrecht

De Spiegel Zonwering

Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

T: 030 231 9534
E: info@spiegelzonwering.nl

Direct naar de routebeschrijving

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Wij zijn lid van