Stalen rolluiken

Stalen rolluiken

Ons rolluiken assortiment bestaat onder andere uit stalen rolluiken. Ze zijn verkrijgbaar in iedere kleur en worden veelal toegepast bij winkels, instellingen, garagedeuren en kantoorpanden. In verband met controle van winkelpanden door beveiligers bieden we zowel open rolluiken als dichte rolluiken. Deze zijn alle elektrisch te bedienen in verband met het gewicht van de gegalvaniseerde stalen lamellen. Door het plaatsen van een stalen rolluik bent u verzekerd van extra inbraakbeveiliging. Bovendien voldoen deze aan alle verzekeringseisen, waardoor u optimaal beveiligd bent.

Stalen rolluiken prijzen

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Onze specialisten leveren daarom uitsluitend volledig maatwerk. We denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies, zodat u bent verzekerd van een product dat perfect aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in een van onze stalen rolluiken? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De voordelen van stalen rolluiken

  • Inbraakvertragend
  • Zeer lange levensduur
  • Doorkijk
  • Voldoen aan alle verzekeringseisen

Denkt u ook aan

  • Noodhandbediening
  • RAL kleur
  • Onderhoudscontract
  • Afstandbediening

Stalen rolluik voor winkelpanden

In veel gemeenten mogen winkelcentra geen gebruik maken van dichte rolluiken. Dit wordt vanuit veiligheidsoogpunt verboden, omdat er bij dichte rolluiken een gebrek aan doorkijk is. Deze doorkijk is nodig om controle uit te laten voeren door bijvoorbeeld nachtbeveiligers van een winkelcentrum.

Bezoek onze showroom in Utrecht

We beschikken over een showroom van 750 m² in Utrecht. Heeft u dus behoefte om onze rolluiken eerst in het echt te zien? Kom dan direct langs bij ons in de showroom waar onze specialisten u graag informeren en adviseren. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Zondag zijn we gesloten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze stalen rolluiken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een van onze specialisten? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 030 23 19 534 of een mail te sturen naar info@spiegelzonwering.nl. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij zijn lid van