Stalen rolluiken

Stalen rolluiken

Stalen rolluiken worden veelal toegepast bij winkels en/of instellingen. De stalen rolluiken zijn leverbaar in een dichte of in een open uitvoering.

Weet u al precies welk type en afmeting zonwering u nodig heeft?
Vraag dan direct een offerte aan. Spiegel Zonwering gebruikt uw gegevens alleen voor het verstrekken van deze offerte. Binnen 5 werkdagen krijgt u een vrijblijvende prijsopgave in uw mail.

Persoonlijk advies bij Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van stalen rolluiken

  • Inbraakvertragend
  • Doorkijk
  • Voldoet aan eisen verzekering
  • Goede nachtrust

Denkt u ook aan

  • Noodhandbediening
  • RAL kleur
  • Onderhoudscontract
  • Afstandbediening

Stalen rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Bij kleine breedte wordt lamel 80mm bol gebruikt, en bij grotere breedte lamel 100mm vlak. De bediening is bij stalen rolluiken altijd elektrisch door de zwaarte van de strippen. In veel gemeenten mogen in winkelcentra de dichte luiken niet toegepast worden in verband met het gebrek aan inkijk. Zonder deze inkijk is controle niet mogelijk. De lamellen zijn van gegalvaniseerd staal, en kunnen altijd in een RAL kleur gepoedercoat worden.

Transparante rolhekken zijn 90% doorzichtig en zijn er voor binnen en buiten. De Argus rolhekken zijn de meest verkochte rolhekken door zijn 85% doorkijkmogelijkheid (bij alle gemeenten toegestaan).De Vieuw Guard modellen mogen niet overal geplaatst worden, in verband met te weinig doorkijk als het licht aan de binnenzijde uit is.

De stalen rolluiken leveren wij in alle TBBS klasses.

Al onze producten worden door eigen montagediensten gemonteerd.

Wij zijn lid van