Binnenzonwering

Jaloezieën

Op het gebied van jaloezieën leveren wij onder andere aluminium jaloezieën in 70 mm, 50 mm, 35 mm, 25 mm en 16 mm diepte en dat in meer dan 100 kleuren! Tevens leveren wij jaloezieën van diverse houtsoorten tegen een goede prijs en in diverse uitvoeringen. Wij maken alle houten én aluminium jaloezieën op de door u gewenste maat.

Jaloezieën

Houten jaloezieën

Velux

Voor VELUX ramen leveren wij rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen (welke ook in duo vorm te verkrijgen zijn) voor aan de binnenzijde. Voor VELUX ramen leveren wij ook t.b.v. de warmtewering screenschermen. Ook kunt u deze ramen verduisteren met een rolluik welke handmatig, elektrisch en zelfs op zonne-energie te bedienen is. Veel van deze producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Lees meer

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse soorten materiaal. Effen, fantasieontwerp, strepen, doorschijnend, half transparant of geheel verduisterd. Ze zijn verkrijgbaar met veermechanisme of met ketting-bediening. Rolgordijnen worden vaak gebruikt ter decoratie of echt als gordijn.

Lees meer

Plissé

Plissé gordijnen leveren wij in talloze kleuren van transparant tot volledig verduisterend. De plissé gordijnen kenmerken zich doordat deze in veee ingewikkelde toepassingen leverbaar zijn, denkt u hierbij aan o.a. trapeze of ronde ramen.

Lees meer

Gordijnen

Gordijnen en vitrage zijn de sfeermakers voor uw woning. Deze producten zijn bij ons in de showroom volop te bezichtigen in de nieuwste kleuren trends en designs. Ook kunnen van bijna alle gordijnstoffen vouwgordijnen gemaakt worden waardoor u perfect kunt combineren.

Lees meer

Shutters

Deze vorm van raam bekleding, afkomstig uit Amerika, wordt steeds meer toegepast in woningen. De zonwering shutters kenmerken zich door een enorme warme en chique uitstraling in uw huis. Shutters kunnen als zonwering bijna voor alle raamtypes toegepast worden en zijn in vier lamel breedtes leverbaar. Shutters zijn tegenwoordig leverbaar met afstandbediening en standaard in 50 kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Lamellen

De verticalen, ook wel lamellengordijn genoemd, zijn leverbaar in textiel, pvc en aluminium. Dit in talloze kleuren en mode trends. De verticalen zijn leverbaar in 52 mm, 70 mm en 89 mm. Verticalen kunnen o.a. worden toegepast voor trapeze ramen.

Lees meer

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen zijn leverbaar in talloze stoffen, van vitrage tot verduisterend. De vouwgordijnen zijn leverbaar met of zonder baleinen. De meeste vouwgordijnen zijn ook leverbaar als gordijnen zodat u perfect kunt combineren.

Lees meer

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn afkomstig uit Japan en schuiven als een brede lamel stroken over en achter elkaar langs. Met paneelgordijnen kunt u ook alleen een bepaald gedeelte van uw raam bedekken. Paneelgordijnen zijn leverbaar in vele kleuren en kunnen zodoende eindeloos in 1 rail gecombineerd worden. Ook worden paneelgordijnen geleverd in wood en washi. Dit is een lichtdoorlatend rijstpapier waarmee U een Japans/ Chinese sfeer creëert.

Lees meer

Wij zijn lid van