Binnenzonwering

Jaloezieën

Op het gebied van jaloezieën leveren wij onder andere aluminium jaloezieën in 50 mm, 35 mm, 25 mm en 16 mm diepte en dat in meer dan 100 kleuren! Tevens leveren wij jaloezieën van diverse houtsoorten tegen een goede prijs en in diverse uitvoeringen. Wij maken alle houten én aluminium jaloezieën op de door u gewenste maat.

Lees meer

Velux

Binnenzonwering voor dakramen en dakvensters van VELUX koopt u voordelig en gemakkelijk bij Spiegel Zonwering.

  • Vrijblijvende offerte binnen 5 dagen in huis
  • Binnenzonwering van VELUX uit eigen voorraad leverbaar
  • Ruime keuze zonweringen
  • Altijd maatwerk

Voor VELUX ramen leveren wij rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen (welke ook in duo vorm te verkrijgen zijn) voor aan de binnenzijde. Voor VELUX ramen leveren wij ook t.b.v. de warmtewering screenschermen. Ook kunt u deze ramen verduisteren met een rolluik welke handmatig, elektrisch en zelfs op zonne-energie te bedienen is. Veel van deze producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Weet u al precies welk type en afmeting zonwering u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan. De Spiegel Zonwering gebruikt uw gegevens alleen voor het verstrekken van deze offerte. Binnen 5 werkdagen krijgt u een vrijblijvende prijsopgave in uw mail.

Voordelen van VELUX zonwering

  • Snelle levertijd
  • Regelbare lichtinval
  • Sfeervol
  • Simpele bediening

De VELUX zonwering voor binnen is zowel met elektrische bediening als met een duo-systeem leverbaar. U kunt ervoor kiezen om de zonwering te laten plaatsen door onze professionals of om geld te besparen door te kiezen voor zelfmontage.

Maatwerk zonwering

De keuze voor een bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij De Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

030 2319 534Stuur een bericht

Bezoek onze showroom

Voor persoonlijk advies en om de zonwering in het echt te bekijken, bent u van harte welkom in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

Lees meer

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse soorten materiaal. Effen, fantasieontwerp, strepen, doorschijnend, half transparant of geheel verduisterd. Ze zijn verkrijgbaar met veermechanisme of met ketting-bediening. Rolgordijnen worden vaak gebruikt ter decoratie of echt als gordijn.

Lees meer

Plissé

Plissé gordijnen leveren wij in talloze kleuren van transparant tot volledig verduisterend. De plissé gordijnen kenmerken zich doordat deze in veee ingewikkelde toepassingen leverbaar zijn, denkt u hierbij aan o.a. trapeze of ronde ramen.

Lees meer

Gordijnen

Gordijnen en vitrage zijn de sfeermakers voor uw woning. Deze producten zijn bij ons in de showroom volop te bezichtigen in de nieuwste kleuren trends en designs. Ook kunnen van bijna alle gordijnstoffen vouwgordijnen gemaakt worden waardoor u perfect kunt combineren.

Lees meer

Shutters

Deze vorm van raam bekleding, afkomstig uit Amerika, wordt steeds meer toegepast in woningen. De zonwering shutters kenmerken zich door een enorme warme en chique uitstraling in uw huis. Shutters kunnen als zonwering bijna voor alle raamtypes toegepast worden en zijn in vier lamel breedtes leverbaar. Shutters zijn tegenwoordig leverbaar met afstandbediening en standaard in 50 kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Verticalen

De verticalen, ook wel lamellengordijn genoemd, zijn leverbaar in textiel, pvc en aluminium. Dit in talloze kleuren en mode trends. De verticalen zijn leverbaar in 52 mm, 70 mm en 89 mm. Verticalen kunnen o.a. worden toegepast voor trapeze ramen.

Lees meer

Vertical strings

Deze raambekleding is een ware trendsetter! De sfeervolle lamellen bestaan uit losse touwtjes, welke in 27 kleuren leverbaar zijn, en geven een speels karakter voor uw raam.

Lees meer

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen zijn leverbaar in talloze stoffen, van vitrage tot verduisterend. De vouwgordijnen zijn leverbaar met of zonder baleinen. De meeste vouwgordijnen zijn ook leverbaar als gordijnen zodat u perfect kunt combineren.

Lees meer

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn afkomstig uit Japan en schuiven als een brede lamel stroken over en achter elkaar langs. Met paneelgordijnen kunt u ook alleen een bepaald gedeelte van uw raam bedekken. Paneelgordijnen zijn leverbaar in vele kleuren en kunnen zodoende eindeloos in 1 rail gecombineerd worden. Ook worden paneelgordijnen geleverd in wood en washi. Dit is een lichtdoorlatend rijstpapier waarmee U een Japans/ Chinese sfeer creëert.

Lees meer

Wij zijn lid van