Buitenzonwering

knikarmschermen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm biedt de ideale oplossing wanneer u de zon van uw huis wilt weren en tegelijkertijd uw terras, balkon of veranda wilt voorzien van schaduw. Het knikarmscherm zorgt voor goede verkoeling waarbij de ruimte eronder optimaal benut kan worden. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 specialist op het gebied van knikarmschermen en biedt u een breed assortiment.

Lees meer

screens

Screens

De screens van De Spiegel Zonwering zijn uitstekend geschikt als zonwering, voorkomen hinderlijke schitteringen en de screens zijn warmtewerend. Het transparante screendoek geeft een gevoel van privacy, terwijl het zicht naar buiten niet belemmerd wordt. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 de specialist voor uw maatwerk op het gebied van screens zonwering.

Lees meer

uitvalschermen

Uitvalschermen

Deze schermen worden vaak toegepast voor ramen. De uitvalschermen geven een luxe dimensie aan uw woning, waarbij sfeer uiteraard een belangrijke rol speelt. Talloze doeken kunnen op deze schermen toegepast worden en vele bediening-mogelijkheden, van band tot elektrisch, zijn toepasbaar.

Lees meer

markiezen

Markiezen

Wij maken nog in eigen fabriek al sinds 1929 de luxe houten markies, de hardhouten markies, en de aluminium markies. Zowel met koord- als elektrische bediening. Markiezen geven uw woning nog meer charme!

Lees meer

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

De buitenjaloezie is een product welke zon- en warmtewering geeft. De doorkijk van dit product kunt u zelf regelen. De buitenjaloezie is leverbaar in verschillende lamel breedtes en vele standaard kleuren. De jaloezieën worden bedient d.m.v. een draaistang of een elektromotor.

Lees meer

Serrezonwering

De serrezonwering is specifiek gemaakt om op warme dagen in uw serre te genieten. Het glas van de serre wordt door het zonnescherm goed koel gehouden waardoor de temperatuur aangenaam blijft in uw serre.

Lees meer

parasols

Parasols

Parasols zijn leverbaar in vele soorten, designs, uitvoeringen en bedieningen. Wij leveren de parasol van klein tot enorm robuust voor de horeca. Parasols zijn o.a. leverbaar met verlichting en verwarming.

Wij zijn lid van