Buitenzonwering

De Spiegel Zonwering in Utrecht: voor al uw buitenzonwering op maat. We leveren de beste buitenzonweringsproducten waarmee u uw woning optimaal beschermt tegen de warmte in de zomer en de kou in de winter. Bekijk onze verschillende soorten buitenzonwering voor uw ramen en ontdek welke het beste bij u past.

  • 100% maatwerk
  • Vakkundig advies
  • Eigen montagedienst

Neem contact op 030 23 19 534

knikarmschermen

Knikarmschermen kopen op maat

Een knikarmscherm biedt de ideale oplossing als u de zon van uw huis wilt weren en tegelijkertijd uw terras, balkon of veranda wilt voorzien van schaduw. Het knikarmscherm op maat zorgt voor goede verkoeling waarbij de ruimte eronder optimaal benut kan worden. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 specialist op het gebied van knikarmschermen en biedt u een breed assortiment in Utrecht.

Lees meer

screens

Screens op maat kopen

De screens van De Spiegel Zonwering zijn uitstekend geschikt als zonwering, voorkomen hinderlijke schitteringen en zijn warmtewerend. Het transparante screendoek geeft een gevoel van privacy, terwijl het zicht naar buiten niet belemmerd wordt. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 de zonweringspecialist voor uw maatwerk screens.

Lees meer

uitvalschermen

Uitvalschermen op maat

Zonwerende uitvalschermen worden vaak toegepast bij ramen. Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken, zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. In tegenstelling tot een knikarmscherm hangt het uitvalscherm deels voor het raam. Toch houdt u volledig zicht naar buiten. De uitvalschermen geven een luxe dimensie aan uw woning, waarbij sfeer uiteraard een belangrijke rol speelt.

Lees meer

markiezen

Markiezen op maat kopen

Wij maken al sinds 1929 in eigen fabriek de meest luxe markiezen op maat van hardhout en aluminium. Ze zijn te koop met zowel met koordbediening als elektrische bediening. De markies is een echte klassieker. Het is een tijdloos model dat uw gevel een stijlvolle uitstraling geeft.

Lees meer

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën op maat kopen

Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. Ze zijn bestand tegen elk weertype. Daarnaast zijn onze buitenjaloezieën op maat gemaakt, leverbaar in diverse lamelbreedtes en kleuren en daarom voor nagenoeg elke situatie geschikt. De doorkijk van dit product regelt u zelf met een elektromotor.

Lees meer

Serrezonwering op maat

De serrezonwering is specifiek gemaakt om op alle dagen in uw serre te genieten. Het glas van de serre wordt door het zonnescherm goed koel gehouden waardoor de temperatuur aangenaam blijft in uw serre.

Lees meer

Buitenjaloezieën

Parasols op maat

Onze parasols zijn op maat verkrijgbaar in vele soorten designs en uitvoeringen én te koop met diverse bedieningen. We leveren de parasols van klein tot enorm robuust voor de horeca. Ze zijn onder andere leverbaar met verlichting en verwarming.

Advies over onze buitenzonwering?

Bij De Spiegel Zonwering koopt u altijd de beste zonweringsproducten op maat. Heeft u advies nodig over een bepaald type buitenzonwering of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom in Utrecht om alle buitenzonwering in het echt te bekijken.

Neem contact op 030 23 19 534

Wij zijn lid van