Veranda in Utrecht

Veranda in Utrecht

Een veranda in Utrecht laat u natuurlijk plaatsen door de verandaspecialist van de regio: De Spiegel Zonwering. Onze voordelen:

  • Vrijblijvende offerte
  • Gespecialiseerd in veranda’s op maat
  • Keuze uit een vaste veranda of oprolbare veranda
  • Eigen montagedienst

Geniet ook het hele jaar door van uw buitenruimte en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

Waarom markiezen kopen bij Spiegel Zonwering?

Als een van de oudste bedrijven die buitenwering verkopen, zomen wij de doeken bij het bekleden van de markiezen waardoor deze nooit gaan rafelen bij wind. Dit maakt de luxe markiezen uniek vergeleken met opzichte van de standaard markiezen.

Markiezen vervaardigen wij van hout, zoals vuren-, grenen- en hardhout en van aluminium. Wist u dat wij zelfs een kunststof omkapping leveren die niet van hout te onderscheiden is? Uw markies wordt hierdoor nog onderhoudsvriendelijker.

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar de verschillende markiezen? Bezoek dan onze showroom in Utrecht. Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u ons bereiken via 030 231 9534 of info@spiegelzonwering.nl.

030 2319 534Stuur een bericht

Vaste veranda

Vergroot uw leefruimte met een permanente overkapping aan uw woning. De vaste veranda’s hebben een dak van gelaagd glas of polycarbonaat.

Lees meer over vaste veranda's

Oprolbare veranda

Vergroot uw leefruimte met een permanente overkapping aan uw woning. De vaste veranda’s hebben een dak van gelaagd glas of polycarbonaat.

Lees meer over vaste veranda's

Bezoek onze showroom in Utrecht

Onze veranda’s zijn te bezichtigen in onze showroom, zodat u zelf kunt zien welk formaat en materiaal passend is voor uw woning. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een tuinoverkapping kunt u contact opnemen door te bellen naar 030 231 9534 of een e-mail te sturen naar info@spiegelzonwering.nl.

Kaartgegevens ©2021 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2021 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2021 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Google Maps kan niet correct geladen worden op deze pagina.
Bent u eigenaar van deze website?

De Spiegel zonwering

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr: 08:30 – 17:30 uur
Zat: 10:00 – 16:00 uur
Zon: Gesloten

Bekijk onze showroom

Veranda of terrasoverkapping kiezen

Voor uw buitenruimte zijn er vele mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een luxe terrasoverkapping: van een met doek overdekt terras tot een geheel afgeschermde ruimte aan uw huis.

Vaste veranda

Een vaste veranda is een overkapping aan uw woning met een vast dak. Om geen licht te verliezen in de woonruimte is het verstandig om te kiezen voor een doorzichtige bekapping. Daarom leveren wij vaste veranda’s meestal met een dak van gelaagd glas of polycarbonaat.

Oprolbare veranda

Met oprolbare veranda’s kunt u kiezen om in de openlucht te zitten of meer bescherming wilt vanwege het weer. Net als een zonnescherm is het zonwerende doek naar keuze uit te rollen. Omdat het scherm in een vaste constructie is ingebouwd, is een verandalengte van wel 6 meter mogelijk!

Serre

Wanneer een vaste veranda voorzien wordt van vaste wanden, spreken we van een serre. De Spiegel Zonwering vervaardigt speciale serreschermen die naadloos aansluiten op onze producten. Zo heeft u altijd een perfect afgewerkte serre!

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kan zowel aan een buitenmuur van de woning of losstaand in de tuin geplaatst worden. Dit kan een terras achterin de tuin tot een heerlijke buitenruimte maken die beschermd is tegen zon, wind en regen. Met een oprolbaar zonnescherm geniet u van uw tuin onder alle weersomstandigheden.

Vergunning en plaatsing

Voor het plaatsen van een veranda in Utrecht is alleen een vergunning nodig wanneer de overkapping zich aan de voorzijde van de woning bevindt of wanneer u in een monument woont. We adviseren u graag over het plaatsen van een veranda aan uw woning en bespreken dan ook met u of er een vergunning benodigd is.

Persoonlijk advies

De zonweringspecialisten van De Spiegel kijken naar uw wensen en mogelijkheden en bieden altijd een persoonlijk advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de plaatsing van een veranda in Utrecht en u krijgt een helder overzicht van de benodigde topkwaliteit veranda-materialen die we u aanbieden tegen de scherpste prijs.

Contact met De Spiegel Zonwering

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de plaatsing van een veranda in Utrecht of omgeving. Wat is er mogelijk bij uw woning en welke opties geven u de beste woonbeleving? We adviseren u graag!

De Spiegel zonwering

Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

T: 030 231 9534
E: info@spiegelzonwering.nl

Direct naar de routebeschrijving

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Wij zijn lid van