Screens

Screens

Voelt uw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens van De Spiegel Zonwering houdt u tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Zo houdt u uw woning én hoofd koel op efficiënte wijze. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 dé zonweringspecialist voor al uw screens op maat.

Neem contact op 030 23 19 534

Persoonlijk advies bij De Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij De Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van screens

 • Bescherming tegen de zon
 • Bestand tegen elk weertype
 • Warmte regulerend
 • Diverse bedieningsmogelijkheden

Screens zonwering in Utrecht

 • Méér dan 90 jaar ervaring
 • Doek bedrukking
 • Duurzaam
 • Ruime kleurkeuze
 • 5 jaar garantie

Screens op maat kopen


Onze zonwerende screens zijn breed toepasbaar en sluiten aan op iedere situatie. Niet voor niets zijn ze al jaren een vertrouwd gezicht bij woningen en bedrijfspanden. De Screens zijn in diverse stijlen te verkrijgen, zoals recht, afgeschuind en rond. Daarnaast heeft u de keuze uit talloze kleuren. Zo vindt u voor ieder raam een passende oplossing. Bij De Spiegel Zonwering hebben we al sinds 1929 de juiste ervaring en kennis in huis om onze klanten van het beste advies te voorzien en heeft u vandaag de dag keuze uit diverse soorten screens van de hoogste kwaliteit met diverse bedieningsopties:

 • Elektrisch
 • Solar

‘Mijn eerste indruk in de showroom was erg goed – ik werd goed ontvangen en er werd mij alles uitgelegd over het product waar ik naar op zoek was!.’

OFFERTE AANVRAGEN

Zonwerende screens

De zonwerende screens van De Spiegel Zonwering zijn van glasvezeldoeken, omdat dit type doek het hoogste percentage warmtewering biedt. De speciale stof blokkeert bovendien hinderlijke schittering en zorgt ervoor dat niemand overdag naar binnen kan kijken. Naar buiten kijken blijft voor u daarentegen wel mogelijk. De basis screenscherm kan geleverd worden tot een doekoppervlakte van ongeveer 7 m2. Daarboven wordt uitgeweken naar een ritsscreen.

De effectiviteit van een screen

Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder het uitzicht te belemmeren. Screens filteren uv-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis of kantoor tegen warmte en verkleuringen. Het biedt privacy, is goed bestand tegen weer en wind en kan veelzijdig worden toegepast.

Windvaste ritsscreens

Screens met ritsen aan de zijkanten zijn extra windvast. Omdat doekspleten ontbreken, valt er geen vrij licht naar binnen. Veel mensen vinden deze screens visueel mooier dan een standaard screen.

Goed om te weten: de warmtewering van screens met ritsen is iets minder goed. Door het ontbreken van de "storende" doekspleten wordt de achter het doek opgebouwde warmte wel minder goed afgevoerd. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur. De Spiegel Zonwering adviseert u graag over de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Openingstijden showroom De Spiegel Zonwering Utrecht

De Spiegel Zonwering

Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

T: 030 231 9534
E: info@spiegelzonwering.nl

Direct naar de routebeschrijving

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Wij zijn lid van