Screens

Screens

De screens van De Spiegel Zonwering zijn uitstekend geschikt als zonwering, voorkomen hinderlijke schitteringen en de screens zijn warmtewerend. Het transparante screendoek geeft een gevoel van privacy, terwijl het zicht naar buiten niet belemmerd wordt. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 de specialist voor uw maatwerk op het gebied van screens zonwering.

Persoonlijk advies bij De Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van screens

 • Geen zijinvallende zon
 • Inkijk werend
 • Storm vast
 • Warmte regulerend
 • Handmatig/elektrisch

De Spiegel Service

 • Méér dan 90 jaar ervaring
 • Doek bedrukking
 • Duurzaam
 • In 44 kleuren
 • 5 jaar garantie

Screens op maat voor u


De zonwerende screens zijn breed toepasbaar en sluiten aan op iedere situatie. Niet voor niets zijn ze al jaren een vertrouwd gezicht bij woningen en bedrijfspanden. Screens zijn in diverse stijlen te verkrijgen, zoals recht, afgeschuind en rond. Daarnaast heeft u de keuze uit 44 kleuren, zo vindt u voor ieder raam een passende oplossing. Bij Spiegel Zonwering kiest u voor sinds 1929 kennis en ervaring en heeft u bovendien keuze uit diverse uitvoeringen:

 • Handbediening
 • Oogwindwerk
 • Elektrisch met afstandsbediening

‘Mijn eerste indruk in de showroom was erg goed – ik werd goed ontvangen en er werd mij alles uitgelegd over het product waar ik naar op zoek was!.’

Optimale zonwering

De screens van De Spiegel Zonwering zijn van glasvezeldoeken deze bieden het hoogste percentage warmtewering. De speciale stof blokkeert bovendien hinderlijke schittering en zorgt ervoor dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden. Naar buiten kijken blijft voor u daarentegen wel mogelijk.

De basis screenscherm kan geleverd worden tot een doekoppervlakte van ca. 7 m2. Daarboven wordt uitgeweken naar een ritsscreen. De screenschermen zijn leverbaar in 44 kleuren.

De effectiviteit van een screen

Een screen is een zeer effectieve vorm van zonwering. Dankzij zijn tijdloze, strakke uitstraling ideaal voor zowel bedrijfspanden als woningen

Omdat een screen vlak tegen het raam gemonteerd wordt neemt het minimale ruimte in beslag. Dankzij de vlakke montage behoudt u de doorloop langs de ramen en wordt er een gevoel van privacy gecreëerd. Ideaal als u waarde hecht aan uw privacy.

Screens zijn bovendien niet alleen een functionele oplossing voor uw ramen maar zijn ook ideaal voor terrasoverkappingen.

Windvast ritsscreen

De ritscreens van De Spiegel Zonwering zijn voorzien van een rits die over de gehele lengte door een geleider het doek vastzet. Deze rits zorgt voor een permanent correcte oprolling en doekspanning. Hierdoor is de ritsscreen volledig gesloten en daardoor ook insecten werend en volledig windvast. Het zonwerende doek houdt bovendien het zonlicht en de warmte volledig buiten!

Het ritsscreen is realiseerbaar tot een grootte van 18 m2. De rits van de screen kan tot 600 cm uit 1 stuk toegepast worden en is leverbaar in dezelfde 44 kleuren als het screendoek. Ook is deze screen ideaal voor bepaalde hoogtes zoals een dakkapel.

Wij zijn lid van