Knikarmschermen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm biedt de ideale oplossing wanneer u de zon van uw huis wilt weren en tegelijkertijd uw terras, balkon of veranda wilt voorzien van schaduw. Het knikarmscherm zorgt voor goede verkoeling waarbij de ruimte eronder optimaal benut kan worden. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 specialist op het gebied van knikarmschermen en biedt u een breed assortiment.

Weet u al welk type en afmeting zonwering u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan. De Spiegel Zonwering gebruikt uw gegevens alleen voor het verstrekken van deze offerte. Binnen 5 werkdagen krijgt u een vrijblijvende prijsopgave in uw mail.

Persoonlijk advies bij Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van knikarmschermen

  • Vrije doorloop
  • Schaduwlengte kiezen
  • Stevige constructie
  • Behoud van zicht
  • Eigen bedieningskeuze

De spiegel service

  • 5 jaar garantie
  • Méér dan 90 jaar ervaring
  • Inmeten van producten
  • Plaatsen van producten
  • Eigen montagedienst

Knikarmschermen tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst


Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm of zonnescherm genoemd, is dankzij zijn functionaliteit en bewezen kwaliteit één van de populairste vormen van zonwering in Nederland. Bij De Spiegel Zonwering kiest u uit een ruim assortiment en bieden wij een gepaste oplossing voor ieder huis. Daarnaast komen wij u graag tegemoet in uw budget, voor elke budget leveren wij een zonnescherm. Kiest u voor een knikarmscherm van De Spiegel Zonwering, dan kiest u voor kwalitatief hoogwaardige producten en geniet u optimaal van het zomerseizoen.

‘De vertegenwoordiger kwam zoals afgesproken dezelfde dag nog langs! De ervaren vertegenwoordiger heeft alles fantastisch uitgelegd en nam ruim de tijd om alles toe te lichten’

Knikarmscherm voordelen

De knikarmschermen van De Spiegel Zonwering bieden zowel voordelen buitens- als binnenshuis.

Zo geniet u niet alleen van goede bescherming tegen zonlicht en de bijbehorende warmte op uw terras maar weert u ook de warmte van uw huis. Zo blijft de temperatuur binnen heerlijk aangenaam.

Dankzij de beschermende eigenschap van het knikarmscherm verkleuren uw meubels minder. U geniet daarnaast na van de zonnige dag want een knikarmscherm houdt de warmte langer vast.

Stevige en veilige constructie

De knikarmschermen van De Spiegel Zonwering zijn zeer geschikt voor buitenruimtes met een terras.

Door de vrijdragende constructie van de armen heeft u geen last van hinderlijke steunen en geniet u van een vrije doorloop.

Dankzij de sterke constructie is het mogelijk om uw buitenruimte van schaduw te voorzien, en geniet u tijdens zomer dagen van een heerlijk koel terras.

Altijd een passend knikarmscherm

Iedere woning of bedrijf vraag natuurlijk om een passend zonnescherm. Bij De Spiegel Zonwering vindt u altijd het knikarmscherm dat bij u past.

Ons uitgebreide assortiment beschikt over knikarmschermen met handmatige of elektrische bedieningsmogelijkheden en in talloze kleuren. Bovendien kunnen alle knikarmschermen in verschillende maten geleverd worden. Zo vindt u voor iedere situatie een geschikte oplossing.

Wij zijn lid van