Knikarmschermen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm biedt de ideale oplossing als u de zon wilt weren en tegelijkertijd uw terras, balkon of veranda wilt voorzien van schaduw. Het knikarmscherm zorgt voor goede verkoeling waarbij de ruimte eronder optimaal benut wordt. De Spiegel Zonwering is al sinds 1929 dé specialist op het gebied van knikarmschermen en biedt u een breed assortiment. Bekijk onze collectie in onze showroom in Utrecht of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op 030 23 19 534

De voordelen van knikarmschermen

  • Vrije doorloop
  • Schaduwlengte kiezen
  • Stevige constructie
  • Behoud van zicht
  • Diverse bedieningsmogelijkheden

Zonwering knikarmscherm bij De Spiegel Zonwering

  • 5 jaar garantie
  • Méér dan 90 jaar ervaring
  • Inmeten van producten
  • Plaatsen van producten
  • Eigen montagedienst

Knikarmschermen tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst


Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm of zonnescherm genoemd, is dankzij zijn functionaliteit en bewezen kwaliteit één van de populairste vormen van zonwering in Nederland. Bij De Spiegel Zonwering kiest u uit een ruim assortiment en bieden wij een gepaste oplossing voor ieder huis. Daarnaast komen wij u graag tegemoet in uw budget, zodat we voor iedere klant het gewenste zonnescherm kunnen leveren. Kiest u voor een knikarmscherm van De Spiegel Zonwering, dan kiest u voor een hoogwaardig product dat u in staat stelt om optimaal van het zomerseizoen te genieten.

‘De vertegenwoordiger kwam zoals afgesproken dezelfde dag nog langs! De ervaren vertegenwoordiger heeft alles fantastisch uitgelegd en nam ruim de tijd om alles toe te lichten.’

OFFERTE AANVRAGEN

knikarmschermen

Zonwering knikarmscherm kopen

De knikarmschermen van De Spiegel Zonwering bieden u zowel buiten als binnen meerdere voordelen. Zo geniet u niet alleen van goede bescherming tegen zonlicht en de bijbehorende warmte op uw terras, maar voorkomt u ook dat het binnen te warm wordt. Met een knikarmscherm blijft de temperatuur binnen dus heerlijk aangenaam. Dankzij de beschermende eigenschappen van het knikarmscherm verkleuren uw meubels ook minder. U kunt daarnaast op een gezellige zomeravond heerlijk nagenieten, omdat een knikarmscherm de warmte langer vasthoudt.

screens

Stevige en veilige constructie

De knikarmschermen van De Spiegel Zonwering zijn zeer geschikt voor buitenruimtes met een terras. Door de vrijdragende constructie van de armen heeft u geen last van hinderlijke steunen en geniet u van een vrije doorloop. Dankzij de sterke constructie is het mogelijk om uw buitenruimte van schaduw te voorzien en geniet u tijdens zomerdagen van een heerlijk koel terras.

knikarmschermen

Altijd een passend knikarmscherm

Ieder huis of bedrijf vraag natuurlijk om een passend zonnescherm. Bij De Spiegel Zonwering vindt u altijd het knikarmscherm dat bij u past. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan kleurrijke knikarmschermen met diverse bedieningsmogelijkheden. Bovendien worden alle knikarmschermen op maat gemaakt. Zo vindt u voor iedere situatie een geschikte oplossing.

OFFERTE AANVRAGEN


Openingstijden showroom De Spiegel Zonwering Utrecht

De Spiegel Zonwering

Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

T: 030 231 9534
E: info@spiegelzonwering.nl

Direct naar de routebeschrijving

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Wij zijn lid van