Rolhordeuren

Rolhordeuren

Rolhordeuren van Spiegellux, Luxaflex of Unilux zijn ideaal voor plaatsing bij deuren of puien. Het gaas sluit zich op in de geleiders en de deur sluiting bestaat uit een magneet of automatische vergrendeling.

Persoonlijk advies bij De Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij De Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van Rolhordeuren

  • kan windvast
  • buitenmontage

De voordelen van Rolhordeuren

  • Ral kleur
  • vlinders op gaas

De deuren worden op maat gemaakt en kunnen tot een maximale breedte van 360cm geleverd worden met 2 deuren van ieder 180cm breed die tegen elkaar aan sluiten. De gaasopsluiting geschiedt door middel van een koolstofpen. De bediening geschiedt door middel van een knijpgreep in de voorlijst. Leverbaar in elke gewenste RAL-kleur tegen meerprijs.

Ook kan deze rolhordeur zonder gaasopsluiting geleverd worden.

Wij zijn lid van