Blog

Tijdens de zomer zijn wij op zaterdag open van 10.00 uur tot 14.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor zomervakantie 2019

Sluiting tijdens de feestdagen

Wij zijn tussen kerst en nieuwjaar gesloten. (Van 21-12 tot en met 04-01) Wij wensen iedereen fijne feestdagen

Zomer tijden

Tijdens de zomer zijn wij op zaterdag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur.  

Sluiting feestdagen

De directie en het personeel van De Spiegel Zonwering wenst iedereen fijne feestdagen en een goed begin van 2019. Ons bedrijf is gesloten van 22-12-2018 tot en met 06-01-2019. Vanaf 07 januari zullen wij u weer graag van dienst zijn.

Comfortabel en gemakkelijk door het leven

Tegenwoordig gaan steeds meer dingen geautomatiseerd en kunnen we steeds meer op afstand bedienen. Het maakt op veel punten ons leven een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Dat begrijpen we bij De Spiegel Zonwering maar al te goed en helpen we graag bij. Laat u in dit blog inspireren en leer hoe onze producten uw leven nét even wat makkelijker kunnen maken. Van een afstand U kent het wel, u komt thuis na een lange dag werken en moet vervolgens de auto uit om de garagedeur te openen.

Zonwering of rolluiken vastgevroren?

Bij lichte vorst is het al mogelijk dat uw zonwering of rolluik vastvriest.

Tips voor het kiezen van uw raamdecoratie

Raamdecoratie is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Daarnaast is er een keuze tussen een groot pallet aan kleuren en een variatie aan materialen.  Door de vele mogelijkheden is het vaak lastig om door de bomen het bos te zien. De Spiegel Zonwering heeft een aantal tips voor u op een rij gezet om u op weg te helpen en zo de keuze makkelijker te maken. 1.

Hoe onderhoudt u jaloezie binnen zonwering?

We willen graag dat onze jaloezieën er mooi en schoon uit blijven zien. Toch wordt het schoonmaken vaak gezien als een intensieve en tijdrovende klus. Spiegel Zonwering geeft u een aantal praktische tips waarmee u uw jaloezieën eenvoudig een in een handomdraai schoonmaakt. Algemene tips Sluit de jaloezieën voor het schoonmaken. Op deze stand zijn ze een stuk gemakkelijker schoon te maken.

Onderhoud van uw buiten zonwering

Om zo lang mogelijk van uw zonwering te kunnen genieten is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. De Spiegel Zonwering geeft u graag een aantal tips om uw buitenzonwering in goede conditie te houden en zo de levensduur ervan te verlengen. Openen en sluiten van de buitenzonwering Sluit zonneschermen wanneer er een te harde wind is. Het zonnescherm kan hierdoor beschadigen of loskomen van de gevel. Sluit buitenzonwering bij regen.

Hout of aluminium jaloezie zonwering?

Bent u van plan om binnenkort nieuwe jaloezieën aan te schaffen maar twijfelt u of u zal kiezen voor hout of aluminium? Om uw keuze wat eenvoudig te maken hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet. Houten jaloezieën Stijlvol en duurzaam Aluminium jaloezieën Luxe en strak   Stijlvolle en landelijke uitstraling Houten jaloezieën staan bekend om hun bijzondere en stijlvolle uitstraling. Luxe en strakke uitstraling Aluminium jaloezieën hebben een luxe en strakke uitstraling waardoor ze veel rust geven aan de ruimte. Natuurlijke lichtkleur Een van de grootste voordelen van houten jaloezieën ten opzichte van aluminium is de natuurlijke kleur van het licht dat naar binnen valt wanneer u de lamellen half open zet. Het hout zorgt er voor dat het licht een mooie en warme kleur krijgt.

De kenmerken van verschillende garagedeuren

Een garage is natuurlijk een groot pluspunt van een woning, waardoor u enorm veel extra opslagruimte heft. Hier kunt u uw troep bewaren, spullen opbergen die u niet het hele jaar gebruikt of uw auto gedurende de nacht stallen. Deze multifunctionele opbergruimte wordt natuurlijk pas echt functioneel wanneer u de garage gemakkelijk kan betreden. Komt u bijvoorbeeld na een lange werkdag thuis en wilt u de auto in de garage plaatsen, dan is het wel zo fijn als de hele garagedeur horizontaal of verticaal kan bewegen waardoor u uw auto gemakkelijk naar binnen kan rijden. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van uw woning zijn er verschillende garagedeuren die het gebruiksgemak kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat het comfort wordt vergroot.
Getoond 1–10 van 1312

Wij zijn lid van