Rolluiken Utrecht

Rolluiken Utrecht

De Spiegel zonwering is dé rolluikenspecialist in Utrecht

Rolluiken zijn geluids- en inbraakwerend, isolerend en zonwerend. Hierdoor kunt u het rolluik het gehele jaar door gebruiken. De multifunctionele zonwering is verkrijgbaar met diverse opties. In onze showroom van 750 m2 in Utrecht kunt u de diverse modellen en mogelijkheden op ware grootte bekijken. Wanneer u het juiste rolluik heeft gevonden, kunnen onze specialisten bij u langs komen om het rolluik in te meten.

  • Rolluikspecialist sinds 1929
  • Eigen montagedienst
  • Unieke 24 uursservice
  • Geluids- en inbraakwerend

Soorten rolluiken

In ons assortiment vindt u een uitgebreide keuze aan rolluiken. Zo hebben wij onder andere stalen en aluminium rolluiken die isolerend, geluidswerend en inbraakvertragend zijn. Alle rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteit uitvoeringen, zodat wij voor ieder budget een passende oplossing kunnen bieden.

Aluminium rolluiken

De aluminium rolluiken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor ze bij iedere look passen. Tevens zijn de aluminium lamellen voorzien van purschuim, waardoor de rolluiken isolerend, geluidswerend en inbraakvertragend zijn.

Lees meer over aluminium rolluiken

Stalen rolluiken

De stalen rolluiken zijn met name populair bij winkels. Niet alleen de inbraakvertragende werking maakt het stalen rolluik geliefd, ook de isolerende werking zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven kiezen voor een rolluik van staal.

Lees meer over stalen rolluiken

Solar rolluiken

Het enige elektrische rolluik dat volledig op zonne-energie werkt. Solar rolluiken zijn eenvoudig te plaatsen met 4 tot 6 schroeven én zonder enige benodigde bedrading. Zelfs tijdens een stroomstoring blijft een Solar rolluik optimaal functioneren.

Lees meer over Solar rolluiken

Brandwerende rolluiken

De naam zegt het al: de brandwerende rolluiken voorkomen dat brand zich verspreidt door uw woning of bedrijfspand. De rolluiken worden met name veel gebruikt bij juweliers, banken en musea.

Lees meer over brandwerende rolluiken

De voordelen van rolluiken

  • Méér dan 90 jaar ervaring
  • Eigen montagedienst
  • Unieke 24 uursservice
  • Geluids- en inbraakwerend

Geniet van onze optimale service

De Spiegel zonwering komt bij u langs op locatie om uw rolluik in te meten en te monteren. Naast het bevestigen van het rolluik voeren onze professionals ook reparaties uit. Tevens herstellen wij schade en verhelpen wij rolluikstoringen.

Bezoek onze showroom in Utrecht

Wanneer u het prettig vindt om de rolluiken in het echt te bekijken, kunt u langskomen in onze showroom van 750 m2 in Utrecht. Voor meer informatie over het assortiment en de mogelijkheden kunt u contact opnemen door te bellen naar 030 231 9534 of een e-mail sturen naar info@spiegelzonwering.nl. Onze binnendienst staat u graag te woord.

De Spiegel zonwering

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr: 08:30 – 17:30 uur
Zat: 10:00 – 16:00 uur
Zon: Gesloten

Bekijk onze showroom

Stel uw rolluik samen in 3 stappen

Bij De Spiegel zonwering vindt u een uitgebreid aanbod rolluiken: van stalen rolluiken tot de brandwerende variant. Voordat uw rolluik op maat wordt geproduceerd en gemonteerd, hoeft u slechts drie stappen te doorlopen:

1. Selecteer het gewenste type

Allereerst dient u een keuze te maken uit de vier verschillende soorten rolluiken. Indien u het lastig vindt om een geschikt rolluik te selecteren, kunt u contact opnemen met onze professionals. Zij adviseren u geheel vrijblijvend over de kenmerken en de voor- en nadelen van de diverse rolluiken.

2. Kies de juiste kleur

Na het selecteren van de gewenste zonwering kiest u een kleur voor het rolluik. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand in het oog springt, kunt u ervoor kiezen om het rolluik een opvallende kleur te geven. Wilt u liever een onopvallende variant? Kies dan voor een neutrale kleur zoals wit, gebroken wit of grijs.

3. Selecteer de gewenste bediening

Zodra u het type rolluik en de kleur heeft gekozen, kunt u een keuze maken uit de verschillende soorten bediening. U heeft de keuze uit bandbediening, een afstandsbediening of bediening door middel van een motortje.

4. Kies de gewenste montage: op de muur, op het kozijn of tussen twee muren

Na het selecteren van het type, de kleur en de bediening bent u in de gelegenheid om de gewenste montage te kiezen. U heeft de keuze tussen een rolluik op de muur, op het kozijn of tussen twee muren in. Om er zeker van te zijn dat de door u gekozen variant mogelijk is, kunnen onze professionals bij u langskomen op locatie.

Persoonlijk advies door onze specialisten

Bij De Spiegel zonwering vinden wij het belangrijk om maatwerk en kwaliteit te leveren. De keuze voor een bepaald type rolluik is immers afhankelijk van het gebruiksdoel, maar ook van uw wensen en smaak. Onze specialisten denken graag met u mee wat betreft passende rolluiken. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 030 231 9534, stuur een e-mail naar info@spiegelzonwering.nl of kom langs in onze moderne showroom in Utrecht.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Doordat wij werken met op maat gemaakte rolluiken hanteren wij geen standaard prijzen. Afhankelijk van uw wensen en het gebruiksdoeleinde maken wij een offerte op maat. Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op met De Spiegel zonwering

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die De Spiegel zonwering biedt? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 030 231 9534 of te mailen naar info@spiegelzonwering.nl. Onze binnendienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij te bereiken van 10:00 tot 16:00 uur.

De Spiegel zonwering

Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

T: 030 231 9534
E: info@spiegelzonwering.nl

Direct naar de routebeschrijving

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Wij zijn lid van