Oprolbare veranda's

Oprolbare veranda's

Met een oprolbare veranda geniet u optimaal van het buitenleven. U creëert een heerlijke beschutte plek zodat u bij hete dagen kunt relaxen in de schaduw, of bij minder goed weer juist uit de wind zit. En met een oprolbare veranda is uw buitenruimte nog flexibeler: als u juist wel een keer van de zon wilt genieten, rolt u hem gewoon op.

Weet u al welk type en afmeting zonwering u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aanBinnen 5 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave in uw mail. Als u eerst nog vragen heeft kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze experts.

Stobag Pergolino oprolbare veranda

Met de Stobag Pergolino haalt u het optimale uit uw oprolbare veranda scherm. We leveren het systeem ook met een optionele waterdicht doek, waardoor u onder alle weersomstandigheden van dit product kunt genieten. Bovendien realiseren we veranda schermen met een uitval tot 6 meter! De automatische vergrendeling zorgt ervoor dat het doek wordt strakgetrokken, waardoor het scherm ook uitermate geschikt is voor de horeca. Optionele verlichting maakt het mogelijk om dit systeem tot in de late uurtjes te gebruiken.

Persoonlijk advies bij De Spiegel Zonwering

De keuze voor bepaalde zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij De Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passend product bij uw wensen en behoeften. Stel uw vraag gerust telefonisch of per mail.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze moderne showroom in Utrecht. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het advies voor de ideale zonwering.

De voordelen van oprolbare veranda's

 • Op te rollen wanneer uw ilt
 • Volledig waterdicht
 • Geïntegreerde afvoer

 

 • iPhone bediening
 • Raamvensters
 • RAL-kleur

Stel uw eigen veranda samen

Zowel het uiterlijk als de gewenste functionaliteit is een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom kunt u bij De Spiegel Zonwering uw oprolbare veranda volledig op maat laten maken. U kunt hiermee alle kanten op. Bent u momenteel aan het kijken naar dit type zonwering? Denk dan eens aan de volgende aspecten:

 • Welke kleur moet de veranda krijgen?
 • Moet de stof waterdicht zijn?
 • Heeft u een heater nodig voor de koudere dagen en avonden?
 • Wilt u geïntegreerde verlichting?
 • Wilt u een oprolbare of toch misschien een vaste veranda?

De oprolbare veranda’s die we leveren zijn beschikbaar in iedere RAL-kleur, met of zonder afstandsbediening en eventueel een servicecontract.

Kunnen we helpen met het realiseren van de oprolbare veranda van uw dromen? Vertel ons uw wensen en onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bel 030 23 19 534 Ik wil een offerte aanvragen

Haal het buitenleven naar binnen

Met een oprolbare veranda haalt u een stukje buitenleven naar binnen, zonder dat u een permanente overkapping heeft. De voordelen op een rij:

 • Heerlijk genieten van het buitenleven, droog en beschut, ook bij minder goed weer.
 • U zit beschermt tegen de zon en hitte, maar ook tegen regen.
 • Als u even geen overkapping wilt, rolt u de veranda gewoon op. Hij is dus ook zeer geschikt voor zonaanbidders.

Over ons

De Spiegel zonwering is al sinds 1929 een begrip in Utrecht wat betreft zonwering, of het nu gaat om oprolbare veranda’s of andere typen. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze:

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oprolbare veranda’s of ons uw wensen voorleggen? We helpen graag. U kunt contact met ons opnemen of vraag gelijk een offerte aan.

Ik wil contact opnemen Ik wil een offerte aanvragen

Wij zijn lid van