Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken

Ons assortiment aan rolluiken bestaat onder andere uit aluminium rolluiken. Deze zijn voorzien van aluminium lamellen met een vulling van purschuim. Hierdoor zijn de rolluiken zeer isolerendgeluidswerendwarmtewerend en inbraakvertragend. Omdat we begrijpen dat u graag van alle gemakken voorzien bent, bieden we zowel rolluiken met bandbediening als elektrische bediening aan. Met een afstandsbediening of tijdschakelaar is het zelfs mogelijk om deze op vaste tijden automatisch te openen en te sluiten. Bovendien zijn al onze rolluiken leverbaar in 12 verschillende kleuren.

Aluminium rolluiken prijzen

Het kopen van een aluminium rolluik is geen dagelijkse bezigheid. Iedere situatie is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom denken onze specialisten graag met u mee en geven zij deskundig advies. Zo bent u verzekerd van een product dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Juist omdat iedere situatie uniek is, bieden wij uitsluitend rolluiken op maat. Gebruik het offerteformulier om een prijsopgave aan te vragen. Onze specialisten kunnen zich dan goed inlezen in uw situatie en zijn in staat een passend advies te geven. U ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.

Voordelen aluminium rolluiken

Eigenschappen aluminium rolluiken

  • Isolerend
  • Geluidswerend
  • Inbraakvertragend
  • Warmtewerend

Extra opties

  • Elektrische bediening
  • Opbouw of inbouw
  • Inbraakwerende geleider
  • Onderhoudscontract

Aluminium rolluiken bieden verschillende grote voordelen. Onze specialisten voorzien u graag van advies en informatie over de voordelen, zodat u erachter komt of deze rolluiken bij u passen. Naast woningen worden ook veel kantoorpanden voorzien van aluminium rolluiken, gezien de sterke inbraakvertragende werking en robuuste uitstraling.

Modern en strak

Verder geven rolluiken van aluminium een zeer moderne en strakke uitstraling aan uw woning of kantoorpand, in tegenstelling tot bijvoorbeeld kunststof rolluiken. Naast reguliere kozijnen zijn onze aluminium rolluiken uitermate geschikt voor het veilig afsluiten van veranda's.

Lange levensduur

Bovendien hebben zowel aluminium als stalen rolluiken een levensduur van ongeveer 15 jaar. Om de levensduur te verlengen bieden we de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. We zorgen dan voor periodiek onderhoud en voeren reparaties uit als deze nodig zijn.

Bezoek onze showroom in Utrecht

Wilt u onze rolluiken graag in het echt zien voordat u een beslissing maakt? Bezoek dan onze showroom in Utrecht. Deze is op maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag is onze showroom gesloten.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze aluminium rolluiken of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 030 23 19 534 of een mail te sturen naar info@spiegelzonwering.nl. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij zijn lid van