Hout of aluminium jaloezie zonwering?

Bent u van plan om binnenkort nieuwe jaloezieën aan te schaffen maar twijfelt u of u zal kiezen voor hout of aluminium? Om uw keuze wat eenvoudig te maken hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet.

Houten jaloezieën

Stijlvol en duurzaam

Aluminium jaloezieën

Luxe en strak

 

Stijlvolle en landelijke uitstraling

Houten jaloezieën staan bekend om hun bijzondere en stijlvolle uitstraling.

Luxe en strakke uitstraling

Aluminium jaloezieën hebben een luxe en strakke uitstraling waardoor ze veel rust geven aan de ruimte.

Natuurlijke lichtkleur

Een van de grootste voordelen van houten jaloezieën ten opzichte van aluminium is de natuurlijke kleur van het licht dat naar binnen valt wanneer u de lamellen half open zet. Het hout zorgt er voor dat het licht een mooie en warme kleur krijgt.

Nauwkeurig en warmte werend

Aluminium jaloezieën zijn, door hun lichtgewicht, de meest flexibele raambekleding. Met deze jaloezieën kunt u de lichtinval nauwkeurig regelen. Bovendien wordt warmte uitstekend geweerd.

Diverse kleuren

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u vrijwel altijd een passende jaloezie vindt die bij uw interieur en exterieur past.

Diverse kleuren

Door de strakke uitstraling is de aluminium jaloezie ideaal wanneer u geen opvallende zonwering wilt. Maar door de ruime diversiteit aan kleuren is het ook mogelijk om een echte eyecatcher te creëren.

Levensduur

Dankzij de kwaliteit en stevigheid van de jaloezieën kunt u jarenlang van uw aankoop genieten.

Vocht- en uv-bestendig

Doordat de aluminium jaloezie vochtbestendig is, is deze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien zorgt zijn UV-bestendigheid ervoor dat u lang van uw aankoop geniet.

Wij zijn lid van