Comfortabel en gemakkelijk door het leven

Tegenwoordig gaan steeds meer dingen geautomatiseerd en kunnen we steeds meer op afstand bedienen. Het maakt op veel punten ons leven een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Dat begrijpen we bij De Spiegel Zonwering maar al te goed en helpen we graag bij. Laat u in dit blog inspireren en leer hoe onze producten uw leven nét even wat makkelijker kunnen maken.

Van een afstand

U kent het wel, u komt thuis na een lange dag werken en moet vervolgens de auto uit om de garagedeur te openen. Zou het niet een stuk fijner zijn als u vanuit uw auto de deur open kan doen zodat u zonder uit te hoeven stappen uw auto veilig in de garage staat. Het kan met de garagedeuren van De Spiegel Zonwering. Met één druk op de knop opent u van een afstand uw garagedeur geruisloos en snel en rijdt u uw auto zonder gedoe in uw garage.

Nog even lekker lui zijn

Zou het niet heel fijn zijn als u vanaf een afstandje uw kamer zou kunnen verduisteren? Bijvoorbeeld wanneer u nog wat langer van uw bed genieten maar u al wakker gemaakt wordt door de eerste zonnestralen die op uw gezicht schijnen. Of wanneer u al lekker op de bank zit voor een goede filmavond en de avondzon op uw beeldscherm schijnt. In ons ruime assortiment binnen zonwering vindt u een ruime keuze aan zonwering met elektrische afstandsbediening. Zo kunt u vanaf uw bank of vanuit uw bed uw kamer gemakkelijk donkerder maken.

Fijn veilig

Rolluiken kunnen u een veilig gevoel geven. Ze houden immers ongenodigde gasten op afstand en bieden volledige verduistering.  Maar als vakantieganger of als winkelier wilt u natuurlijk niet  dat het opvalt dat u langere tijd niet aanwezig bent geweest. Een tijdschakelaar biedt u hier de ideale oplossing. Hiermee stelt u precies in wanneer de luiken open en dicht gaan. Daarmee is uw woning goed beveiligd en geeft u de indruk dat er regelmatig iemand aanwezig is.

Altijd op uw gemak met De Spiegel Zonwering

Omdat we het u graag op uw gemak maken hebben we bij De Spiegel Zonwering een ruim assortiment garagedeuren, buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, veranda’s en hordeuren die het uw leven nèt even wat gemakkelijker maken. Bekijk het hele assortiment hier.

Wij zijn lid van